Kezdo 3

10. Nemzeti Vágta eredménye

vagta2017

Az idei Nemzeti Vágtát szeptember 15-17 között rendezték a Hősök terén. Kun Ferenc és lova, Colonia Victoria a szombati előfutamot megnyerve a középfutamba jutott, ahol Budapest-Ferencváros, Csetény, Mikóújfalu, Dunakeszi településeket legyőzve került a döntőbe.

A vasárnap este megtartott 10. Nemzeti Vágta döntőjében Füzér a 2. helyezést érte el, míg a győztes Csemő település lett Petrik Tamással és lovával, Viccessel. Gratulálunk!

Községünkből voltak, akik a helyszínen izgulták végig a versenyszámokat. Nekik és mindazoknak, akik a helyszínen buzdították versenyzőnket, köszönjük!

Füzér Vára a XXVII. Debreceni Utazási Vásáron
Találkozzunk Kecskemét, Budapest után
Debrecenben is!

Keresse Füzér Vára - Regélő Vár standunkat 2017. március 24. és 26. (péntek – vasárnap) között Debrecenben, a XXVII. alkalommal megrendezésre kerülő Debreceni Utazási Vásáron a Nagyerdei Stadion rendezvénytermében. A belépés INGYENES!

2017-ben a Nagyerdei Stadion külső rendezvénytere ad helyet a Debreceni Autó Kiállításnak. Nyerjen belépőt a XI. Tavaszi Várkapu Tárogató 2017 rendezvényre a helyszínen! Megtalál minket az 33-as standon. Cím: Debrecen, Nagyerdei Stadion.

Utazás kiállítás 2017

Találkozzunk Kecskemét után Budapesten is!

Keresse Füzér Vára - Regélő Vár standunkat 2017. március 2. és 5. között az Utazás Kiállításon a Hungexpo területén. Nyerjen belépőt a XI. Tavaszi Várkapu Tárogató 2017 rendezvényre a helyszínen! Megtalál minket az A pavilon 212C standjánál. Cím: Budapest, Albertirsai út 10, 1101.

 
ÁLLÁSHIRDETÉS

A Füzéri Várgondnokság IDEGENFORGALMI GAZDASÁGI ÉS ÜZEMELTETÉSI KÖZÉPVEZETŐ munkakörben állást hirdet.

A munkakör célja: A idegenforgalom teljes körű irányítása, szakmai felügyelete, különös tekintettel a Váruradalmi Kézművesház, Tájházak, Látogatóközpont, várparkoló és Füzéri vár idegenforgalmi egységek működtetésére és a rendezvények szervezésére.

A jogviszony időtartama: 3 éves határozott időre szól, 3 hónapos próbaidő kikötésével.

Munkavégzés helyszíne: Magyarország, Füzér Petőfi út 3/A

Pályázati feltételek:
· szakirányú felsőfokú iskolai végzettség vagy felsőfokú iskolai végzettség 
· legalább három éves vezetői vagy középvezetői gyakorlat

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 20.

A felhívást az alábbi linken olvashatja el: http://fuzervar.hu/index.php/hu/hirek/173-allashirdetes2017

A részletes felhívás a www.fuzervar.hu oldalon és a Facebookon (www.facebook.com/fuzervara) olvasható.

További információt kérhet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelettel:

Tompa-Vida Márta
intézményvezető

Füzéri Várgondnokság